BREZPLAČNA PREDSTAVITEV JOGE OBRAZA
V TVOJEM KRAJU

​ ​ ​ ​ŠMARTNO OB PAKI, 24.3.2017, 17.30

Kaj boš na predstavitvi pridobila?

1.
KAJ JE JOGA OBRAZA

- kaj je joga obraza, kako deluje, kako preoblikuje tvoj obraz s posebnimi, medicinsko oblikovanimi vajami


2.
ZAKAJ JOGA OBRAZA

zakaj sploh izbrati jogo obraza, kako in kje ti lahko pomaga pri premagovanju zdravstvenih težav in kako je povezana z notranjimi organi in žlezami. Kako je to mogoče, da ko vadiš z obrazom vplivaš na čisto celo telo?

3.
JOGA OBRAZA IN POVEZAVA S TVOJIM CELOTNIM HORMONSKIM SISTEMOM

Joga obraza zelo ugodno vpliva na tvoj hormonski sistem, železe v glavi, ščitnico in preostale žleze. Na kakšen način in zakaj? Z jogo obraza vzpostaviš hormonski sistem in aktiviraš notranje organe.

4.
DIAGNOSTIKA OBRAZA

Obraz je bil nekoč edini diagnostičini aparat. Na obrazu piše vse! Tudi to, kaj in kje se dogajajo različni bolezenski procesi znotraj telesa. Napove ti prihodnost in pokaže preteklost. Kaj pomeni ustni kotički obrnjeni navzdol, kaj pomeni črte med obrvmi, če zgornja veka pada pomeni šibkost vranice...in še in še...

5.
KAKO TI JOGA OBRAZA POPOLNOMA SPREMENI IZGLED OBRAZA

Učvrsti ohlapne in raztegnjene mišice na vratu, odstrani podbradek, vrečke, učvrsti spodnji, zgornji del obraza, oblikuje ustnice, lifting upadlih ličnic, odstrani podočnjake, zgladi gube na čelu in med obrvi, izlepša kožo in ten...

  POSEBNOST:
NAUČIM TE TRI ENOSTAVNE VAJE, KI POŽENEJO PRETOK ENERGIJE

Naredile bomo pretok obraza, žlez in organov s TREMI preprostimi vajami za obraz!

DARILO: 15 min. osebno svetovanje z mano + 22% popust;
(oboje ob prijavi na tečaj samo, če prideš na brezplačno predstavitev)

Mobilni aparati, fotoaparati- vsi so nam »pri roki«. Nenehno beležimo naše spomine in se fotografiramo. Tako je bilo tudi pri meni, ko sem pregledovala svoje fotografije in ugotovila, da moj obraz izgleda utrujeno in izčrpano in da si nisem več tako »všeč«. Tako sem se odločila, da bom poskusila z jogo obraza. Po pet tedenskem tečaju je bila moja sprememba več kot očitna in moja navdušenost se je potencirala kot majhnemu otroku, ki se je zaljubil v novo igračko. Moj obraz se je začel spreminjati, napolnila sem lička, usta, dvignila kotičke ust, zgornjo veko, osvežila in polepšala ten kože. Potem sem ugotovila, da je bil to »super stranski učinek« joge obraza. Najpomembneje je to, da se je moja hormonska slika totalno obnovila in popravila in težave z bolečinami v trebuhu so začele izginjati. Da o dobrem počutju in jasnosti v glavi sploh ne govorim. Tako sem se navdušila, da sem naredila izpit za učitelja joge obraza in se odločila, da bom to znanje predajala naprej – tebi.

Ko se enkrat zavemo, kako zelo dragoceno je področje od vratu navzgor, ga z velikim spoštovanjem začnemo pravilno uporabljati in z njim mišično vaditi, ga negovati, ter ga redno ‘prebiramo’. 
In, seveda, včasih si s tem, (sploh na začetku), pridelamo »muskelfieber« v mišicah, za katere sploh nismo vedeli, da obstajajo. Ampak ravno to je del zabave, kajti naše mišice še nikoli niso delale, smejanje, pačenje, hranjenje ni delo za mišice, še več, prav s tem si pridobimo gubice

Prijavi se še DANES. Število mest je omejeno!

Če se ti zdi zanimivo, te prosim, da obvestiš in vabilo pošlješ še kakšni tvoji prijateljici - morda del popoldneva preživita skupaj?

Potrebno ni nobeno predznanje oz. izkušnje s katerokoli vrsto vadbe, joge,…

OPOZORILO: JOGA OBRAZA TI LAHKO POPOLNOMA SPREMENI ŽIVLJENJE IN IZGLED...TAKO DA TE BODO DRUGI SPRAŠEVALI: "Kaj pa ti počneš, da tako dobro izgledaš?"

Preizkušeno. To se meni dogaja nenehno. Še sedaj, po štirih letih redne vadbe in učenja. Pa ne samo meni; marsikateri moji tečajnici. Redno dobivam pošto in klice o tako velikih pozitivnih spremembah pri jogi obraza (zdravstvenih in po izgledu).

O meni

Marc Stevens ( Web Design Media )

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:)V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Nekaj dragocenih mnenj mojih dragih strank, ki so obiskale tečaj joge obraza pri meni :


»Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo obraza. Da sem se zelo spremenila v obraz :)... sem bila vesela tega komentarja.…Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..«

Lidija F., Kranj

»Draga Jasmina! Joga obraza mi je bila zelo všeč in vesela sem, da sem te spoznala. Jogo sem že priporočala svoji prijateljici in je rekla, da bo sigurno šla v februarju ko se bo spet začela. Vesela sem bila tudi, da smo bili taka enkratna skupina. Na koncu mi je bilo prav škoda, da je konec in še sreča,da sem jaz taka oseba da rada navezujem stike in sa sem nakonec vsaj od treh vzela telefonske, da se bomo še kdaj srečale. Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta tečaj še bolj prijeten, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo...... to se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.

Andreja F., Kranj


Prijavnica

​ ​ ​ ​ŠMARTNO OB PAKI, 24.3.2017, 17.30