Pridi na BREZPLAČNO PREDSTAVITEV

vadbe POPOLN OBRAZ

Pridružiš se lahko kadarkoli v letu, ker je vadba oblikovana tako, da se vedno enostavno povežeš tudi če prideš na sredini leta.

NOVI TERMIN V LJUBLJANI,

SREDA 20.9. OB 19.30 -20.30

Ko se enkrat zavemo, kako zelo dragoceno je področje od vratu navzgor, ga z velikim spoštovanjem začnemo pravilno uporabljati in z njim mišično vaditi, ga negovati, ter ga redno ‘prebiramo’. In, seveda, včasih si s tem, (sploh na začetku), pridelamo »muskelfieber« v mišicah na obrazu, za katere sploh nismo vedeli, da obstajajo. Ampak ravno to je del zabave, kajti naše mišice še nikoli niso delale; smejanje, pačenje, hranjenje ni delo za mišice, še več, prav s tem si pridobimo gubice.

 • vzpostavit svetleč in mladosten videza obraza; posebni tehniki, ki izniči silo gravitacije, ter dvigne vse obrazne mišice
 • učvrsti ohlapne in raztegnjene mišice vratu (v vratu je ščitnica)
 • učvrstitvi srednjega dela obraza, dvigu in polnjenju zgornje ličnice, liftingu upadlih ličnic
 • treniranju spodnje veke; odstranitvi podočnjakov, ter odpiranju očesne jamice, kar ustvari večje, vedrejše oči

Prijava na BREZPLAČNO PREDSTAVITEV

REDNA, TEDENSKA VADBA OBRAZA (vse od septembra in do konca šolskega leta)

VSAK TEDEN BOMO REDNO DELALE NA:

 • 1. učvrstitvi in poživitvi spodnje veke
 • 2. odstranitvi smejalnih gub, dvigu povešenih ustnih kotičkov in gub okoli ustnic
 • 3. glajenju gub na čelu
 • 4. brisanju gub med obrvmi
 • 5.obnovitvi – vzpostavitvi polnosti zgornje ustnice
 • 6. akupunkturni masaži obraza in posebne taoistične tehnike regeneracije notranjih organov); ter ostalih načinov za trajno pomlajevanje organizma.
 • 7. učenju zdravilnega dihanja, razstrupljanja organizma, obnavljanja energetskih zalog, vaj za hujšanje, odpravo celulita in pomlajevalnih tehnik (med
 • 8. AKTIVACIJI ŽLEZ- predvsem epifize, hipofize in ščitnice
 • 9. vzpostavitvi svetlečega in mladostnega videza obraza; posebni tehniki, ki izniči silo gravitacije, ter dvigne vse obrazne mišice
 • 10. učvrstitvi ohlapne in raztegnjene mišice vratu (v vratu je ščitnica)
 • 11. učvrstitvi srednjega dela obraza, dvigu in polnjenju zgornje ličnice, liftingu upadlih ličnic
 • 13. treniranju spodnje veke; odstranitvi podočnjakov, ter odpiranju očesne jamice, kar ustvari večje, vedrejše oči

Pridi in preizkusi! Sem 100% prepričana, da boš odšla iz vadbe z nasmeškom na obrazu.

Vadba ti omogoča, da sprostiš zastalo energijo in ponovno zadihaš!

Mobilni aparati, fotoaparati- vsi so nam »pri roki«. Nenehno beležimo naše spomine in se fotografiramo. Tako je bilo tudi pri meni, ko sem pregledovala svoje fotografije in ugotovila, da moj obraz izgleda utrujeno in izčrpano in da si nisem več tako »všeč«. Tako sem se odločila, da bom poskusila z jogo obraza. Po pet tedenskem tečaju je bila moja sprememba več kot očitna in moja navdušenost se je potencirala kot majhnenullmu otroku, ki se je zaljubil v novo igračko. Moj obraz se je začel spreminjati, napolnila sem lička, usta, dvignila kotičke ust, zgornjo veko, osvežila in polepšala ten kože. Potem sem ugotovila, da je bil to »super stranski učinek« joge obraza. Najpomembneje je to, da se je moja hormonska slika totalno obnovila in popravila in težave z bolečinami v trebuhu so začele izginjati. Da o dobrem počutju in jasnosti v glavi sploh ne govorim. Tako sem se navdušila, da sem naredila izpit za učitelja joge obraza in se odločila, da bom to znanje predajala naprej – tebi.

Ko se enkrat zavemo, kako zelo dragoceno je področje od vratu navzgor, ga z velikim spoštovanjem začnemo pravilno uporabljati in z njim mišično vaditi, ga negovati, ter ga redno ‘prebiramo’. In, seveda, včasih si s tem, (sploh na začetku), pridelamo »muskelfieber« v mišicah, za katere sploh nismo vedeli, da obstajajo. Ampak ravno to je del zabave, kajti naše mišice še nikoli niso delale, smejanje, pačenje, hranjenje ni delo za mišice, še več, prav s tem si pridobimo gubice.

OPOZORILO: JOGA OBRAZA TI LAHKO POPOLNOMA SPREMENI ŽIVLJENJE IN IZGLED…TAKO DA TE BODO DRUGI SPRAŠEVALI: “Kaj pa ti počneš, da tako dobro izgledaš?”

Preizkušeno. To se meni dogaja nenehno. Še sedaj, po štirih letih redne vadbe in učenja. Pa ne samo meni; marsikateri moji tečajnici. Redno dobivam pošto in klice o tako velikih pozitivnih spremembah pri jogi obraza (zdravstvenih in po izgledu).

PRIJAVI SE ŠE DANES. Število mest je omejeno. Če se ti zdi zanimivo te prosim, da obvestiš in vabilo še pošlješ kakšni tvoji prijateljici in morda del popoldneva preživita skupaj

Obrazki pomlajeni, žleze prižgane, nasmehi na obrazih in nove prijateljske vezi.

quote-left

»Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo obraza. Da sem se zelo spremenila v obraz :)… sem bila vesela tega komentarja.…Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..«

Lidija F., Bled

quote-left

»Draga Jasmina! Joga obraza mi je bila zelo všeč in vesela sem, da sem te spoznala. Jogo sem že priporočala svoji prijateljici in je rekla, da bo sigurno šla v februarju ko se bo spet začela. Vesela sem bila tudi, da smo bili taka enkratna skupina. Na koncu mi je bilo prav škoda, da je konec in še sreča,da sem jaz taka oseba da rada navezujem stike in sa sem nakonec vsaj od treh vzela telefonske, da se bomo še kdaj srečale. Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta tečaj še bolj prijeten, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo…… to se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.

Andreja F., Kranj

Darilo

Če se boš odločila za program najmanj treh mesecev, ti poklanjam darilo v vrednosti 34€.Izbiraš lahko med dvema posnetkoma:

Po jutru se dan pozna

Jutranji visokofrekvenčni posnetek

MEDITACIJA, KI TE BO PONESLA NA VIŠJE POZITIVNE VIBRACIJE ŽIVLJENJA ŽE ZJUTRAJ in bo zelo ugodno vplivala na potek tvojega dne. Naj bo današnji dan lep in pozitiven.

Zaspi kot dojenček

Večerni visokofrekvenčni posnetek

USMERJENA MEDITACIJA, KI TI BO POMAGALA DA LAŽJE ZASPIŠ, če imaš težave s spanjem in s tem, da težko zaspiš. Zazibala te bo miren in globok spanec.

O meni

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Prijavnica

Prijavi se!

© {tcb_current_year} JasminaTurnsek. Vse pravice pridržane

Splošni pogoji