Tečaj joge obraza LJUBLJANA

6.5, 13.5., 20.5., 27.5., 3.6. od 17.30 -19.30

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

1.KAJ JE joga obraza in kako z vajami do sijočega izgleda?

Tvoj obraz bo zasijal in pričel se bo globok proces pomlajevanja. Na čudovitem tečaju/šolanju boš izvedela kaj je joga obraza, kako delujejo vaje in kako vplivaš z vajami na svoj izgled, brišeš gubice.

2.VADI Z OBRAZOM IN AKTIVIRAJ HORMONSKI SISTEM

Kako je mogoče, da vadiš z obrazom in aktiviraš hormonski sistem (ščitnico, spolne žleze…)? Kje ti lahko joga obraza pomaga tudi v notranjosti in zakaj je joga obraza “zdravstvena” vadba in lahko z izvajanjem vplivaš na svoje zdravstveno stanje. Rezultati so tudi tukaj čudoviti in nikoli ne veš, kje vse boš še z vadbo pridobila 🙂 

3.ZEMLJEVID OBRAZA IN ENERGIJA

Veš, da je obraz najstarejši diagnostični aparat in odraža stanje naše notranjosti? Zdravstveno in naš značaj, karakter. Razkrijem ti, kako in zakaj naš obraz izda vse – tudi naš karakter in da je vse zapisano na obrazu. Kako aktiviraš meridiane oz. pretok energije po celem telesu, medtem ko vadiš z obrazom? Vse to razložim in te naučim 🙂

ESKLUZIVNIH 5 OBSEŽNIH SREČANJ PO 2 URI

Naučim te kar 10 vaj, ki intezivno preoblikujejo celoten obraz, sprostijo pretok energije obraza in vzpostavljajo optimalni hormonski sistem. Tvoj obraz bo SIJOČ in POMLAJENA boš na vseh nivojih 🙂 

 
 

Srčno vabljena!

Dobrodošla na mesto, kjer se prične sprememba! Prični s svojo sprememebo! Naj zasijeta tvoj obraz in tvoja notranjost. Čas je, da se na tvojem obrazu ponovno nariše nasmeh.

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

SPREMEMBE SO VEDNO! OPAZNE NA OBRAZU IN POČUTJU.

OPOZORILO:

JOGA OBRAZA TI LAHKO POPOLNOMA SPREMENI ŽIVLJENJE IN IZGLED…TAKO DA TE BODO DRUGI SPRAŠEVALI: “Kaj pa ti počneš, da tako dobro izgledaš?” 🙂

Učinki joge obraza so res fantastični.

Potek tečaja:

Fitnes in Lifting obraznih mišic poteka 10 ur. Dobimo se 5 tednov 1x na teden.

Med šolanjem z vsakim tečajnikom delamo individualno in vsako vajo popravljamo dokler ni popolnoma osvojena. Med drugim se naučimo 10 intenzivnih vaj – “muskelfiber” obraza je zagotovljen 🙂 (sploh na začetku), ko bomo trenirali mišice, za katere sploh nisi vedela, da jih imaš. Presenečena boš, kako so vaje aktivne in kakšen imajo učinek. Te mišice niso bile nikdar aktivne. V času 5-tedenskega boš vaje utrdila. Ob koncu vsakega srečanja priporočam vaje za “domačo nalogo” – tako se mišice postopoma krepijo in so pripravljene, ko se začnemo učiti tudi bolj zahtevnih vaj.

Po koncu našega druženja je ob pridni vadbi razlika na obrazu več kot očitna. Včasih dramatična. In tudi dokazljiva – s slikami.

Ko se enkrat zavemo, kako zelo dragoceno je področje od vratu navzgor ga z velikim spoštovanjem začnemo pravilno uporabljati in z njim mišično vaditi, ga negovati, ter ga redno ‘prebiramo'. 

Verjamem, da rezultate opaziš tudi ti! To so moje čudovite tečajnice! Poučevala sem jih že preko 1000 in sem redna priča takšnim čudovitim spremembam! Pod mojim mentorstvom in vodstvom lahko spremembo pričakuješ tudi ti! Pridruži sem na aktualnem tečaju. Vadila boš po mojih navodilih in obljubim ti, da se ti bo investicija vase in svoj obraz obrestovala! Pomladila se boš v vseh pogledih!

KAJ JE JOGA OBRAZA in KAKO DELUJE?

Tukaj je predstavitveni video o tem, kaj je Joga obraza in kako deluje. Če imaš čas, si ga oglej, saj boš tako še bolj razumela, kaj vse čudovitega ti vadba prinaša. 

Za prijavo klikni na gumb moder gumb in preusmerjana boš na konec strani, kjer se lahko prijaviš!

TEČAJ JOGE OBRAZA JE NEKAJ, KAR BI SI ENKRAT V ŽIVLJENJU NAJ PRIVOŠČILA VSAKA ŽENSKA 🙂

JOGA OBRAZA - MOČNE VAJE

Na obrazu imamo kar 57 mišic! Sedaj se jih boš naučila uporabljati 🙂 Vaje so jasne in močne ter zelo preoblikujejo obraz na vseh delih.

aktivacija hormonskega sistema

Joga obraza in hormonski sistem, kako lahko z njo pomagaš ščitnici.

AKTIVACIJA ORGANOV

Joga obraza v povezavi glavnih petih organov: PLJUČA, LEDVICE, JETRA, SRCE, VRANICA

ZDRAVSTVENA VADBA

Kako in kje si lahko z jogo obraza pomagaš? Kje ti lahko pomaga pozdraviti nekatere dele - težave?

DIAGNOSTIKA OBRAZA

Kako iz obraza prebereš, kaj se dogaja v telesu in na katere bolezni lahko določeni deli obraza kažejo

spremeni izgled - izbriši gubice

Vaje, ki bodo zelo preoblikovale in okrepile tvoj obraz.

5-SREČANJ: 6.5, 13.5., 20.5., 27.5., 3.6. od 17.30 -19.30

5 obširnih srečanj po dve uri, kjer vsakič poleg vaj, ki jih sistematsko nadgrajujeva obdelava še teme, ki so v povezavi z jogo obraza

1. SREČANJE - 6.5.

2. SREČANJE - 13.5.

3. SREČANJE - 20.5.

4. SREČANJE - 27.5.

5. SREČANJE - 3.6.

Na tečaju OBRAZNE lifting Joge

Se učimo posebnih, medicinsko zasnovanih vaj, katerih je poudarek na:

Še nekaj rezultatov mojih tečajnic

Čudoviti rezultati

Obljubim ti, da bo sprememba vidna tudi na tvojem obrazu! Bom tvoja najboljša mentorica, spodbujala te bom in motivirala! Tvoj uspeh mi je pomemben in se tvoje spremembe srčno veselim <3

dragocena mnenja MOJIH UDELEŽENK
Play Video
»Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo obraza. Da sem se zelo spremenila v obraz :)... sem bila vesela tega komentarja.…Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..«
Lidija F., Bled
»Draga Jasmina! Joga obraza mi je bila zelo všeč in vesela sem, da sem te spoznala. Jogo sem že priporočala svoji prijateljici in je rekla, da bo sigurno šla v februarju ko se bo spet začela. Vesela sem bila tudi, da smo bili taka enkratna skupina. Na koncu mi je bilo prav škoda, da je konec in še sreča,da sem jaz taka oseba da rada navezujem stike in sa sem nakonec vsaj od treh vzela telefonske, da se bomo še kdaj srečale. Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta tečaj še bolj prijeten, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo...... to se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.
Andreja F. Kranj

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

​Z jogo obraza se ukvarjam in jo poučujem že 8 let! Svoj obraz in sebe mi je že zaupalo ogromno čudovitih, zadovoljnih žensk, ki so jogo obraza vzljubile. Po nadgradnji znanja in raziskovanja sem ustvarila svojo metodo joge obraza in ustvarila tudi licenčno šolanje. Rezultati so čudoviti in ponosna sem nase in na vas, ki mi zaupate in ustvarjate čudovite spremembe. Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih - saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

IZBERI SVOJO MOŽNOST

Možnost pačila tečaja v enem delu ali v dveh delih. V kolikor izbereš plačilo v dveh obrokih, prvo polovico poravnaš do začetka tečaja in si s tem zagotoviš mesto na tečaju; drugo polovico pa do konca tečaja. Plačilo v enem delu poravnaš do začetka tečaja in si tako zagotoviš svoje mesto. 

245 €

Enkarten znesek

122,50 €

Ob prijavi in zadnji teden pred koncem tečaja

Zagotovi si brezplačen dostop do 20.min videa vaj iz joge obraza!

Vpiši svoje ime in email prejmi BREZPLAČNO vajo TAKOJ!