​PREDAVANJE IN DELAVNICA

ENEGA NAJUSPEŠNEJŠIH PROGRAMOV NA SVETU “H​eal your life”​po metodi LOUISE HAY v tvojem krajuLAŠKO 22.3.2018 OD 17.30-19.30

Kaj boš na delavnicah osvojila:

  • check​spoznaj, kako naše misli in prepričanja oblikujejo naše življenje
  • check​kako ozavestiš negativne misli in jih spremeniš
  • check​kako se spoprimeš s težkimi občutki in travmami
  • check​kako odpustiš sebi in drugim
  • check​kako ustvariš zdrave vezi in odnose 
  • check​kako izboljšaš svoje zdravje in počutje
  • check​kako odkriješ svoje talente in smisel življenja

Delati na sebi in rasti je najboljša stvar na svetu…

Kaj boš na delavnici in predavanju pridobila?

1. KAJ JE PROGRAM “Heal your life”? Program »Heal your life« po metodi Lousie Hay je eden najbolj dodelanih in močnih programov, ki ti bodo pomagali na tvoji poti spremembe in te zares globoko preoblikovali. Program ti bo dal znanje, razumevanje, inspiracijo in dobila boš konkretne smernice, da pričneš živeti izpolnjeno življenje, ki si si ga želela. Pokriva čisto vse aspekte tvojega delovanja: telesni, duhovni, čustveni.

2. ZAKAJ PROGRAM POTREBUJEŠ IN KJE TI LAHKO POMAGA: Naučila se boš, kako se osvobodiš negativnih misli, ki vodijo tvoje življenje, naučila se boš, kako pozdraviti svoje rane, kako pozdraviti svojo preteklost; naučila se boš, kako prenehaš s samo – sabotažo, ki oblikuje tvoje zdravje, veze, odnose. Naučila se boš prenehanja kritiziranja same sebe. DA – lahko se osvobodiš depresije in tesnobe.

3. KAJ JE TVOJE POSLANSTVO IN KAJ SI ZARES ŽELIŠ V ŽIVLJENJU: Odkrila boš, kakšno življenje želiš zares živeti, kakšne so tvoje želje in kje so omejitve, da tega ne dosežeš. Pokazala ti bom način, kako to spremeniš in dosežeš.

4. NAUČIM TE: tri praktične vaje, ki ti bodo spremenile življenje

POSEBNOST

Na predavanju ti pokažem in te naučim TRI NAJVEČJE STVARI OZ. TRI NAJBOLJŠE PRAKTIČNE VAJE, KI SEM SE JIH NAUČILA OD LOUISE HAY IN TI BODO ZAGOTOVO SPREMENILE ŽIVLJENJE

To kar misliš to si in kar misliš to postaneš. In kar misliš, to privlačiš. Dobra novica je ta, da lahko misli vedno spremeniš. Seveda je potrebno malo vaje, ampak ko spremeniš misli spremeniš sebe in svojo realnost. Tako da ti povem, da lahko kar na vse ostalo pozabiš – za vse napore, odrekovanja, pretiranega športanja, da bi izgubila kakšen kilogram, od nenehnega dokazovanja, da si lepa in dovolj dobra za svojega partnerja itd… Osnova za katerokoli težavo so “napačne” misli. Lahko ti še izdam, da je VSE posledica naših misli: da smo nesrečni, bolni, ne moremo shujšati, živimo v kakršnem koli pomanjaknju – od notranje praznine do premalo materialnih dobrin, da smo v slabih odnosih, razmerjih…Vse je posledica tega, kako mislimo.

PRIJAVI SE ŠE DANES. Število mest je omejeno. Če se ti zdi zanimivo te prosim, da obvestiš in vabilo še pošlješ kakšni tvoji prijateljici in morda del popoldneva preživita skupaj

1. POTREBNO NI NOBENE PREDZNANJE OZ. IZKUŠNJE S KAKRŠNOKOLI JOGO, TRANSFORMACIJO, OSEBNOSTNO RASTJO…

2. OPOZORILO: “Heal your life” ti lahko popolnoma spremeni življenje, tako da te bodo drugi spraševali: “KAJ SE PA DOGAJA S TABO?”

3. PREIZKUŠENO: ta metoda je meni popolnoma spremenila življenje in na življenje gledam s popolnoma novimi očmi.

Nekaj dragocenih mnenj udeleženk mojih predavanj 🙂

JASMINA TURNŠEK   tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:)V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Jasmina Turnsek

Boš v varnih rokah 🙂 S tabo bom uradno certificirana učiteljica metode “Heal your life”, Jasmina Turnšek

Prični s svojo spremembo

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

(v kolikor tukaj ni odgovora na tvoje vprašanje, mi ga prosim pošlji na moj e-mail)

1. ALI JE STAROST POMEMBNA?

Leta niso pomembna. Mladostniki od 16+ (do 18.leta) potrebujejo pisno soglasje staršev.

3. JE PROGRAM VAREN?

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. 

5. POTREBUJEM NA SREČANJIH KAJ POSEBNEGA?

S sabo prineseš zvezek, pisalo, manjše ogledalo, vodo…ostalo se dogovarjamo sproti. 

2. ZANIMA ME, KOLIKO SE JE TREBA IZPOSTAVLJATI, PREDSTAVLJATI, GOVORITI PRED OSTALIMI…?

Po vaji ali pred vajo (to so praktične vaje – pišemo, vizaliziramo, gremo čez določene tehnike; ali debatiramo) si podelimo izkušnje in spoznanja, kaj je vaja prinesla oz. kaj ste občutili. Nekateri komaj čakajo, da povejo…drugi samo poslušajo in se nikdar ne izpostavljajo in ne govorijo pred ostalimi. Tukaj si zase; S tem, ko pa poslušaš druge ugotoviš, da se lahko prepoznaš in da imajo podobne težave kot ti, in ti kažejo, kje si ti in kaj lahko spremeniš.

4. SEM BOLNA IN NISEM PREPRIČANA, ČE LAHKO VAJE IZVAJAM

Prosim te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni z vašim zdravstvenim stanjem. Če imate kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

6. JE PROGRAM PRIMEREN ZA ŽENSKE IN MOŠKE?

Programa se lahko udeležijo ženske in moški. Tukaj ni omejitev. 

Aktualni Termini

LAŠKO, ČETRTEK 22.03.2018 od 1​7.​30 do 1​9.​30 ure

Prični s svojo spremembo

CENA PREDAVANJA in DELAVNICE: ​27 eur*

* Pripelji tudi svojo prijateljico in priznan ti bo 10% popust!

ŠTEVILO MEST JE OMEJENIH, ZATO S PRIJAVO POHITI!

Klikni tukaj in rezerviraj svoje mesto (​27€)Klikni tukaj in rezerviraj mesto zase in za svojo prijateljico(​48€)

Če tvojega kraja ni na zgornjem seznamu in si želiš, da bi to delavnico organizirala v tvojem kraju, prosim klikni na TA LINK in izpolni obrazec na naslednji strani.

Copyright 2018, Jasmina Turnšek

Splošni pogoji poslovanja