BREZPLAČNA PREDSTAVITEV JOGE OBRAZA v tvojem kraju

Kraj

  • kaj je joga obraza
  • kako in kje si lahko z jogo obraza pomagaš
  • joga obraza in hormonski sistem, kako lahko z njo pomagaš ščitnici
  • diagnostika obraza: kako iz obraza prebereš, kaj se dogaja v telesu in na katere bolezni lahko določeni deli obraza kažejo
  • joga obraza v povezavi glavnih petih organov: PLJUČA, LEDVICE, JETRA, SRCE, VRANICA
  • joga obraza in izguba kilogramov
  • predavanje in praktične vaje
  • 2 URI BREZPLAČNEGA DRUŽENJA

Prijava na BREZPLAČNO PREDSTAVITEV

OPOZORILO:

JOGA OBRAZA TI LAHKO POPOLNOMA SPREMENI ŽIVLJENJE IN IZGLED…TAKO DA TE BODO DRUGI SPRAŠEVALI: “Kaj pa ti počneš, da tako dobro izgledaš?”

POSEBNOST na predstavitvi: naučim te tri enostavne vaje, ki sprostijo pretok energije obraza in vzpostavljajo optimalni hormonski sistem

Naredile bomo pretok obraza, žlez in organov s TREMI preprostimi vajami za obraz!

DARILO : 15 min. osebno svetovanje z mano + 22% popust na celoten tečaj;
(oboje ob prijavi na tečaj samo, če prideš na brezplačno predstavitev)

Mobilni aparati, fotoaparati- vsi so nam »pri roki«. Nenehno beležimo naše spomine in se fotografiramo. Tako je bilo tudi pri meni, ko sem pregledovala svoje fotografije in ugotovila, da moj obraz izgleda utrujeno in izčrpano in da si nisem več tako »všeč«. Tako sem se odločila, da bom poskusila z jogo obraza. Po pet tedenskem tečaju je bila moja sprememba več kot očitna in moja navdušenost se je potencirala kot majhnemu otroku, ki se je zaljubil v novo igračko. Moj obraz se je začel spreminjati, napolnila sem lička, usta, dvignila kotičke ust, zgornjo veko, osvežila in polepšala ten kože. Potem sem ugotovila, da je bil to »super stranski učinek« joge obraza. Najpomembneje je to, da se je moja hormonska slika totalno obnovila in popravila in težave z bolečinami v trebuhu so začele izginjati. Da o dobrem počutju in jasnosti v glavi sploh ne govorim. Tako sem se navdušila, da sem naredila izpit za učitelja joge obraza in se odločila, da bom to znanje predajala naprej – tebi.

Ko se enkrat zavemo, kako zelo dragoceno je področje od vratu navzgor, ga z velikim spoštovanjem začnemo pravilno uporabljati in z njim mišično vaditi, ga negovati, ter ga redno ‘prebiramo’. 
In, seveda, včasih si s tem, (sploh na začetku), pridelamo »muskelfieber« v mišicah, za katere sploh nismo vedeli, da obstajajo. Ampak ravno to je del zabave, kajti naše mišice še nikoli niso delale, smejanje, pačenje, hranjenje ni delo za mišice, še več, prav s tem si pridobimo gubice.

Preizkušeno. To se meni dogaja nenehno. Še sedaj, po štirih letih redne vadbe in učenja. Pa ne samo meni; marsikateri moji tečajnici. Redno dobivam pošto in klice o tako velikih pozitivnih spremembah pri jogi obraza (zdravstvenih in po izgledu).

Prijavi se še DANES. Število mest je omejeno!

Če se ti zdi zanimivo, te prosim, da obvestiš in vabilo pošlješ še kakšni tvoji prijateljici – morda del popoldneva preživita skupaj?

Deli s prijateljico0

 Potrebno ni nobeno predznanje oz. izkušnje s katerokoli vrsto vadbe, joge,…

Kaj boš na predstavitvi pridobila?

1.

KAJ JE JOGA OBRAZA

2.

ZAKAJ JOGA OBRAZA

3.

DIAGNOSTIKA OBRAZA

Obraz je bil nekoč edini diagnostičini aparat. Na obrazu piše vse! Tudi to, kaj in kje se dogajajo različni bolezenski procesi znotraj telesa. Napove ti prihodnost in pokaže preteklost. Kaj pomeni ustni kotički obrnjeni navzdol, kaj pomeni črte med obrvmi, če zgornja veka pada pomeni šibkost vranice…in še in še…

4.

KAKO TI JOGA OBRAZA POPOLNOMA SPREMENI IZGLED OBRAZA

Učvrsti ohlapne in raztegnjene mišice na vratu, odstrani podbradek, vrečke, učvrsti spodnji, zgornji del obraza, oblikuje ustnice, lifting upadlih ličnic, odstrani podočnjake, zgladi gube na čelu in med obrvi, izlepša kožo in ten…

quote-left

»Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo obraza. Da sem se zelo spremenila v obraz :)… sem bila vesela tega komentarja.…Poleg novega znanja kako prebuditi in aktivirati mišice na obrazu, mi je bilo na tečaju joge obraza všeč tudi to, kar smo oz. si nam povedala sproti. Drobni nasveti in namigi. Potem, ko sem letos pričela obiskovati še tečaj joge obraza, ki mi je bil vedno zanimiv in sem si želela, da bi znala kaj takega oz. da bi imela čvrsto kožo na obrazu, brez gub okoli oči in ust, pa mi je tudi joga postala vedno bolj zanimiva. Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..«

Lidija F., Bled

quote-left

»Draga Jasmina! Joga obraza mi je bila zelo všeč in vesela sem, da sem te spoznala. Jogo sem že priporočala svoji prijateljici in je rekla, da bo sigurno šla v februarju ko se bo spet začela. Vesela sem bila tudi, da smo bili taka enkratna skupina. Na koncu mi je bilo prav škoda, da je konec in še sreča,da sem jaz taka oseba da rada navezujem stike in sa sem nakonec vsaj od treh vzela telefonske, da se bomo še kdaj srečale. Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta tečaj še bolj prijeten, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo…… to se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.

Andreja F., Kranj

Obrazki pomlajeni, žleze prižgane, nasmehi na obrazih in nove prijateljske vezi.

O meni

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

1. ALI JE STAROST POMEMBNA?

Pri jogi obraza leta NISO pomembna. Družimo se generacije od 12 let naprej, navzgor NI OMEJITEV.

3. JE PROGRAM VAREN?

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. Vse so oblikovane tako, da te pomirijo in sprostijo zastalo energijo.

5. POTREBUJEM ZA PREDSTAVITEV KAJ POSEBNEGA?

Vaje izvajaš lahko sede, stoje in ne potrebuješ nič posebnega. Ne potrebuješ podlage za na tla. Tudi vrsta oblačila ni pomembna.

2. SEM ŽE STAREJŠA; SE LAHKO SPLOH ZGODI SPREMEMBA NA MOJEMU OBRAZU?

ABSOLUTNO!!! Ne morete verjeti, kakšne so razlike na obrazu prej in potem, ne glede na leta. Za dokaz imamo fotografijo od prej in potem. Še pri tistih, ki so zelo mladi se opazi velika sprememba. Vedno je rezultat, če vasiš po mojih navodilih. VEDNO!!!

4. SEM BOLNA IN NISEM PREPRIČANA, ČE LAHKO VAJE IZVAJAM

Jogo obraza lahko načeloma izvaja vsak, ne glede na zdravstveno stanje. Prosim te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni z vašim zdravstvenim stanjem. Če imate kakršnekoli pomisleke, se posvetuj s svojim zdravnikom.

Prijavnica

V primeru, da se ne morete prijaviti, me prosim kontaktirajte s klikom TUKAJ ali pa na info@jasminaturnsek.si.Prijavi se!

© {tcb_current_year} JasminaTurnsek. Vse pravice pridržane

Splošni pogoji