​​VADBA ​CVETOČA ŽENSKA

VADBA “CVETOČA ŽENSKA”

(v Ljubljani)

Vsako SREDO, 19.45 – 20.45

 • ​JOGA OBRAZA: vzpostavi svetleč in mladosten videz obraza s posebno tehniko, ki izniči silo gravitacije ter dvigne vse obrazne mišice; aktiviraj hormonski sistem in žleze v glavi, izbriši gube.
 • ​​AKTIVACIJA IN NEGA PRSI: aktivacija in pretočnost prsi vplivata na ravnovesje hormonov v času menstruacijskega cikla in kasneje v menopavzi, pri splošnem dobrem zdravju in zmožnosti izražanje sebe in svojih občutkov. Aktivacija ugodno vpliva na globoko pomlajevanje ženske v vseh starostnih obdobjih in žensk, ki imajo težave z zanositvijo in bolezni reproduktivnih organov.  
 • ​​AKTIVACIJA MATERNICE IN JAJČNIKOV: s posebnimi tehnikami in vajami aktiviramo zdravilno in ustvarjalno moč in preprečujemo nastajanje sodobnih ženskih bolezni. Jajčniki so izjemnega pomena, saj so kot tovarna, ki proizvaja energijo za celo telo

Prebujena ženska energija, obrazki pomlajeni, žleze prižgane, nasmehi na obrazih in nove prijateljske vezi.

​​Tedensko srečanje traja 1 uro (včasih kakšno minutko dlje 🙂​ in je ​razdeljeno v tri dele, ki združujejo različne tehnike in se med seboj povezujejo: 

1. JOGA OBRAZA

 • ​​​Vzpostavi svetleč in mladosten videza obraza; posebna tehnika, ki izniči silo gravitacije, ter dvigne vse obrazne mišice
 • ​​Učvrsti ohlapne in raztegnjene mišice vratu (v vratu je ščitnica)
 • ​​​Odstrani podbradek in “vrečke”, ter povešene kože okoli čeljusti; učvrstitli bomo spodnji del ličnic, ​učvrstitli bomo srednji dela obraza​dvig in polnjenje zgornje ličnice in lifting upadlih mišic, dvig upadle zgornje veke,  treniranje spodnje veke; odstrani podočnjake, krepi oči in vid; ​dvigne povešene ustne kotičke in briše gube okoli ustnic​; ​brisanje gub med obrvmi, ​obnovitev – vzpostavitev polnosti zgornje ustnice, AKTIVACIJI ŽLEZ- predvsem epifize, hipofize in ščitnice. 
 • ​​Akupresurne točke in samo – lifting obraza

2. AKTIVACIJA PRSI

 • ​​​​Aktivacija in pretočnost prsi vplivata na ravnovesje hormonov v času menstruacijskega cikla in kasneje v menopavzi, pri splošnem dobrem zdravju in zmožnosti izražanje sebe in svojih občutkov. 
 • ​​​Aktivacija ugodno vpliva na globoko pomlajevanje ženske v vseh starostnih obdobjih in žensk, ki imajo težave z zanositvijo in bolezni reproduktivnih organov.  
 • ​​Vaje, ki krepijo prsne mišice in dvigajo prsi (preprečujejo gravitacijo prsi in s tem gravitacijo maternice – ZANIMIVOST: ustni kotički, prsi in maternica so povezani!!! Kako? Ti razložim.
 • ​​​Z vajami, ki aktivirajo prsi preprečuješ bolečine v prsih in nastanek sodobnih ženskih bolezni.
 • star​Z aktivacijo prsi pričneš ponovno zbirati energijo in preprečiš, da bi energijo izgubljala – posledica tega je, da si manj utrujena, manj razdražljiva in imaš več volje
 • star​Aktivacija ima ugoden vpliv na delovanje celotnega hormonskega sistema

3. AKTIVACIJA MATERNICE

 • ​​​​Ko s posebnimi vajami (meditacija, vodenje energije…) aktiviramo maternico  – podvojimo, potrojimo ali celo pomnožimo in ustvarimo dodatno moč, s katero ohranimo in obnovimo izgubljeno osnovno (či) energijo, ki je pot do dobrega zdravja in počutja. 
 • ​​​​Vaje, ki povečajo energijo v jajčnikih; s tem vspodbudiš celjenje telesa in povečaš kretivnost, predvsem pa spodbujaš dolgoživost in se pomlajuješ
 • ​​​Obraz in maternica sta povezana – ko prične gravitirati maternica, upade obraz; 
 • ​​​​Z aktivacijo maternice in jajčnikov lahko oživiš živčni sistem, povečaš moč možganov in spomin, ostaneš zdrava in mladostna
 • starTaoisti pravijo, da so te vaje najboljše kozmetično sredstvo

​​CVETOČA ŽENSKA

AKTIVACIJA OBRAZA + PRSI + MATERNICE IN JAJČNIKOV

​Ko se enkrat zavemo, kako zelo dragoceno je področje od vratu navzgor, ga z velikim spoštovanjem začnemo pravilno uporabljati in z njim vaditi, ga negovati, ter ga redno ‘prebiramo’. ​

Prijavi se še DANES. Število mest v skupini je omejeno!

Če se ti zdi zanimivo, te prosim, da obvestiš in vabilo pošlješ še kakšni tvoji prijateljici – morda ​se ob sredah na vadbi podružita in prežita skupaj čudovita srečanja. 

»Te dni sem bila pri prijateljici in mi je rekla, da sem čisto druga odkar izvajam jogo. Da sem se zelo spremenila v obraz :)… sem bila vesela tega komentarja.Bistvo je, da se znam ustaviti, umiriti in začutiti samo sebe. Jasmina, ti izžarevaš čudovito energijo in mi je dobro biti v tvoji družbi. Znanje, ki ga deliš je zelo uporabno in navdaja s pozitivno energijo..«

LIDIJA F.    BLED

»Draga Jasmina! Tudi ti si mi taka zelo pozitivna oseba in zato je ta vadba še bolj prijetna, da se počutis, kot da smo ena velika družina. Všeč mi je pa tudi to, ker si rekla, da bomo vedno v stiku, da ti lahko kaj napišemo, vprašamo…… to se mi zdi zelo v redu. Tako nimaš obcutka, da nekdo želi samo zaslužiti in ko je tečaja konec sedaj pa pojdi ker te ne rabim več. Pri tebi je drugače in tako je prav. Upam, da se še večkrat kje srečava in da ostaneva vedno prijateljici.

ANDREJA F.   KRANJ

O meni

JASMINA TURNŠEK, tvoja mentorica za življenje brez stresa, bolečin in travm

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:) V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj svoje znanje prenašam nate. Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Klikni na vprašanje in odprl se ti bo odgovor 🙂

​1. ALI JE STAROST POMEMBNA?

Pri jogi obraza leta NISO pomembna. Družimo se generacije od 12 let naprej, navzgor NI OMEJITEV.

​3. JE PROGRAM VAREN?

Program je varen. Vaje so zelo enostavne in predvsem telesu NARAVNE in blizu. Vse so oblikovane tako, da te pomirijo in sprostijo zastalo energijo.

​​5. POTREBUJEM ZA ​VADBO KAJ POSEBNEGA?

​​Vaje izvajamo predvsem sede (na stolu), stoje in ne potrebuješ nič posebnega. Ne potrebuješ podlage za na tla. Tudi vrsta oblačila ni pomembna. Če imamo kakšno posebno vadbo, vas obvestim na srečanju (če prihodnji s sabo prinesemo kaj posebnega).

​​2. SEM ŽE STAREJŠA; SE LAHKO SPLOH ZGODI SPREMEMBA NA MOJEMU OBRAZU?

​ABSOLUTNO!!! Ne morete verjeti, kakšne so razlike na obrazu prej in potem, ne glede na leta. Za dokaz imamo fotografijo od prej in potem. Še pri tistih, ki so zelo mladi se opazi velika sprememba. Vedno je rezultat, če vadiš po mojih navodilih. VEDNO!!!

​4. SEM BOLNA IN NISEM PREPRIČANA, ČE LAHKO VAJE IZVAJAM

​​​​”Cvetočo žensko” lahko načeloma izvaja vsak, ne glede na zdravstveno stanje. Prosim te, da se v primeru negotovosti posvetiš s svojim zdravnikom. Vaje se izvajajo na lastno odgovornost, saj mi nismo seznanjeni s tvojim zdravstvenim stanjem. Če imaš kakršnekoli pomisleke se posvetuj s svojim zdravnikom.

​VADBA JE ZATE ČE:

​​1.  

Želiš več energije, se želiš pomladiti in pričeti živeti svoje potenciale

​2 

imaš težave s hormoni in bi želela ustvariti pogoje za bolj optimalni hormonski sistem

​​3 

si opazila, da je tvoj obraz pričel upadati in so pričele gravitirati tvoje prsi + maternica

​​​4 

bi želela postati bolj samozavestna in bi želela prebuditi žensko v sebi

​​​​5 

občutiš simptome menopauze, imaš težave z menstrualnim ciklom, imaš boleče menstruacije in imaš težave z zanositvijo

​​​​​6 

nimaš želje po spolnosti, dotiku, te vse nervira in si večino časa razdražena in sitna

​​​​​​7 

Že​liš  prejemati dragoceno ZNANJE ZA ŽIVLJENJE! + vrsto pozitivnih učinkov, ki jih vadba prinaša

Aktualni Termini

Prijavnica