Če se še ne znaš imeti rada, če še ne znaš odpustiti, če veš, da bi rada naredila spremembo v svojem življenju in se premenila in ne veš, kako bi to naredila bodi PRIPRAVLJENA na spremembo, na odpuščanje, na novo službo, na lepše odnose…

 

Si sploh pripravljena, da se vse to zgodi? Si pripravljena na obilje v svojem življenju, si pripravljena na vse dobro v svojem življenju? Ali…ali bi še raje malo vztrajala na mestu kjer si…v tej »coni udobja«. Vsi pričakujemo spremembo, spremenili pa nebi nič. Saj bom…jutri, naslednji ponedeljek, v začetku novega meseca, z začetkom novega leta…bom, enkrat bom. Kdaj bo ta enkrat? Razumem. Tukaj se zatakne. Tukaj se zatikaš. Zato danes pišem o PRIPRAVLJENOSTI.

 

Če ne najdeš načina, kako vpeljati in v življenje svoje nove, pozitivne izkušnje, bodi pripravljena. Tako boš dala univerzumu znak, da ti lahko pokaže poti, orodja, usmeritve, ki ti bodo pri tem pomagale; še najpomembneje pa je to, da daš vesolju zeleno luč za to, DA SI PRIPRAVLJENA SPUSTITI stara prepričanja in vzorce in da si se pripravljena premakniti naprej. Za začetek bo to velik, odličen in pozitiven korak. Življenje ti bo kmalu to potrdilo in te podprlo.

 

Kako to narediš? Primer: pripravljena sem na novo službo…pripravljena sem na novo vezo…pripravljena sem se naučiti, kako te imeti rada, pripravljena sem, da se ta ali ona situacija reši…

 

Zelo jasno definiraj na kaj si pripravljena, da te bo vesolje razumelo. Ker če boš zmedena v tvojih željah, te bo vesolje pri tem ljubeče podpiralo. Razmisli kjer želiš, da raste. Razmisli o čem razmišljaš; ker tam bo rastlo.

 

In potem bodi pripravljena, da se to zgodi. Tiho čakaj, vztrajaj in opazuj.

 

Všeč mi je primer z restavracijo: greš v svojo najljubšo restavracijo. Sedeš. Kmalu zatem pride natakar, ki te postreže. Poda ti jedilnik. Pregledaš ga in se odločiš, kaj boš naročila. Oddaš naročilo in čakaš. Ali se vmes sprašuješ: »ali imajo sir za pico, bom dobila pico ali zrezek?…kaj narediš. Čakaš. Prepustiš se in potem si postrežena.

 

Sedaj naroči v kozmično kuhinjo. S svojimi mislimi. Kaj si želiš naročiti? Naroči, podaj željo, namen in počakaj. Morda se ne bo zgodilo takoj. Pice tudi ne dobiš tako. Najprej se mora speči.

 

Na podoben način deluje povezava z našimi mislimi in naročili iz zavesti. Ti naročaš, vesolje ti prinese.

 

Na kaj si torej pripravljena? Napiši seznam. Pri tem razširi roke in podaj naročilo v nebo. Potrpežljivo čakaj. Bodi pripravljena na spremembo. Bodi pripravljena…in potem ljubeče sprejmi. Dovoli si sprejeti.

 

Poskusi. Deluje.