[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=dutaMVn6Xrw&autoplay=1″ autoplay=”yes”]

Pridi k meni na OSEBNO SVETOVANJE, USMERITEV IN ZDRAVLJENJE. Varno, Neboleče, Brez, zdravil, Ni nasilno, brezstranskih učinkov. Če sem do sedaj v mojem življenju z mojim znanjem in sposobnostmi pomagala samo enemu človeku, je bilo moje življenje smiselno in vredno. Zame je največja sreča to, če nekomu pomagam in ga s tem osrečim.

 

“Bulica na prsih je izginila po treh dneh. Neverjetno. Še sama čisto ne vem, kaj se dogaja. Vglavnem deluje”

Barbara, Kranj

 

Oglasi se pri meni na OSEBNO SVETOVANJE, USMERITEV IN ZDRAVLJENJE.

Varno
Neboleče
Brez zdravil
Ni nasilno
Nima stranskih učinkov

 

 

ZAGOTOVI SI SVOJ TERMIN ŠE DANES

Druženja potekajo v Ljubljani.

 

Lahko se odločiš za osebni pristop in zdravljenje , kjer se bom posvetila izključno tebi in posamezni specifični težavi, blokadi čustvenega ali fizičnega izvora. Najprej analizirava tvojo težavo s pogovorom, nato glede na težavo določiva terapevtski tehniko ter z bioenergijo (polaganjem rok) uravnovesiva energijo: tam kjer je je preveč ti jo odvzamem, kjer je premalo ti jo dodam. Na koncu narediva vpogled v problem z različnimi sugestijami povezanimi s težavo.

Obisk je primeren ne glede na bolezensko stanje, tako telesno kot psihično.

Zdravljenje po moji metodi je združljivo z vsako vrsto medicinskega zdravljenja, a se vanj ne vmešava.

Terapije izvajam individualno (ne v skupini), na vsakem pacientu posebej, glede na tvoje zdravstveno stanje ali bolezen, ter le na podlagi diagnoze uradne medicine (ne postavljam diagnoz).

Obiski pri meni so izredno učinkoviti, brez stranskih učinkov. Zdravim vsako bolezensko stanje. Lahko me obiščeš zgolj za boljše počutje ali preventivo pred boleznimi.

 

Kako terapija poteka?

Vsako srečanje traja približno eno uro. Število srečanj določiva na uvodnem razgovoru, glede na težave in želje.

 

Veliko krat se pogovarjamo, kako in kje naj sploh pričnemo. Vsega je veliko, izdelkov je malo morje, takih, ki nam bodo “zagotovo” pomagali. Kupujemo vse povprek, police so polne in na škatlicah se nabira prah. Nazadnje dodajaš toliko prehranskih dopolnil, da več sploh ne veš, kaj deluje in kaj ne. Terapevtov, zdravilcev je veliko – kako naj veš, kdo je zate pravi, če je iskren ali manipulira z energijo ali so njegovi nameni dobri, pošteni…Če verjameš, da se vse zgodi z namenom, da si točno tam, kjer si in da z namenom obiščeš nekatere ljudi oz. jih prikličeš…Tudi midve se spoznavava tako in se tako druživa, tudi če preko maila oz. se še nisva spoznali. Če boš začutila, da sem prava zate in ti zame, se bova 100% kdaj srečali.
 
Kar ti želim povedati je to, da vem, da je včasih težko in ne veš, kje bi pri vsej tej poplavi pričela.Tako: tukaj vstopim jaz, ki ti lahko pomagam – te usmerjam in te vodim, če se ti zatakne. Zate izberem primerno terapevtsko tehniko (bioterapija, akupresura, meditacije, vpogled vate, analiza stanja, iskanje vzroka itd….), ki jo izvajam na najinih srečanjih, svetujem ti, kako se glede na tvoje težave prehranjuj, pokažem ti vaje, ki jih izvajaš tudi sama naprej, podam ti veliko koristnih in predvsem enostavnih napotkov, kako to stanje, ki sva ga ustvarili vzdržuješ potem sama naprej. Tudi jaz sem samo tvoje orodje, tvoja pomoč do tvoje ozdravitve. Sem samo posrednik, ki ti kaže pot- hodiš pa potem naprej sama. Ampak vedno sem ti na razpolago, za kakršnokoli vprašanje ali pomoč po najinih srečanji.
 
Včasih pač ne znamo vsega rešiti sami. Poiščimo pomoč tistih, ki to znajo in so se za to izurili.
 

Kljub želji po takojšnji ozdravitvi, se je potrebno zavedati, da bolezen nikoli ne pride v trenutku, zato se je potrebno prav tako zavedati, da tudi ozdravitev ne bo prišla čez noč. Zdravljenje je torej proces, ki zahteva določen čas. Prej ko pridemo na terašijo, prej se ta proces lahko prične. V primeru težjih ali dolgotrajnejših bolezni, je običajno potrebno izvesti več ciklov terapij z vmesnimi premori, in je torej tudi zdravljenje dolgotrajnejše. Če pacient pride prepozno, v zadnjih fazah bolezni, lahko pomagamo samo še v približno 50 %, drugače pa lahko stanje samo še delno omilimo.

Zbolimo predvsem zato, ker je naš način življenja napačen. Svoj odnos do življenja in svojih navad je potrebno spremeniti. Zdravljenje je torej holistično ali celostno. Bolezen je običajno seštevek več vzrokov, katere se moramo truditi spremeniti. Zelo pomembno je torej, da tudi sam pacient sodeluje pri ozdravitvi. Seveda imamo tudi primere »čudežne« ozdravitve, vendar so se v teh primerih sešteli določeni ugodni procesi, ki so vplivali na takojšnjo ozdravitev.

Zdravim tudi otroke in mladoletnike, ki pridejo v spremstvu staršev ali skrbnikov, ali pa imajo njihovo dovoljenje.

V začetku ima lahko posameznik določeno reakcijo na terapijo, ki se občuti kot mravljinčenje, toplota ali hlad v določenem delu telesa, utrujenost ali zaspanost ali pa občutenje določenih čustev. Reakcija je lahko močnejša ali pa je ni. Kdor ne občuti ničesar, to ni merilo za učinkovitost terapije, saj vsako telo reagira drugače. Za uspešnost terapije tudi ni potrebno verjeti v obstoj bioenergije.

Prvi rezultati se lahko pokažejo že med samo terapijo, včasih pa tudi šele dva do tri tedne po terapiji ali še več. Vsak pacient  je namreč drugačen in poseben.