Ja, imaš vso pravico, da tako razmišljaš! Kaj pa, če se vprašaš, ali je tukaj ZARES nekdo, ki bi mi s svojim znanjem želel pomagal in si želi, da živim polno, zdravo in kvalitetno življenje in želi, da skupaj ustvarjava rojstvo novega, lepšega sveta, kjer bova z majhnimi koraki delala velike spremembe?

Naj ti že kar na začetku povem, da nisem tvoja tradicionalna joga učiteljica- včasih se rada družim pozno v noč,  klepetam s prijatelji ob kozarcu vina ali treh in ob koščku dobrega sira, sem glasbenica, ki ob vikendih zabavam vse vrste ljudi s petjem, rada se uredim, včasih pa celo nedeljo preživim v pidžami na kavču. Namen najinega druženja je, da ti z majhnimi triki, ki imajo veliko moč pomagam olajšati tvojo dušo in okrepiti telo. Predvsem pa si želim, da se zraven zabavaš in ne jemlješ tega smrtno resno. Joga je za vsakogar – od najbolj zagretega vegana in do neustavljivega ljubitelja mesojedca. Poleg tega ti čisto nič ne zamerim, če ne moreš pol ure stati na glavi, kaj šele na trepalnicah. Morda sem »slabi« jogist, ampak poučevanje joge mi prinaša neskončno veselje, to počnem z največjo iskrenostjo v srcu in me neskončno razveseljujejo tvoji rezultati in lepše življenje. Učiti sem začela, da bi izpolnila moje znanje – sedaj učim, da bi izpolnila svoje življenje.

Druživa se že kar nekaj časa. In ne, nisem te zapustila – tukaj sem zate, da ti pomagam ozdraviti  ranjeno telo in ranjeno dušo. V tem času, ko nisem bila aktivna na tej strani, sem naredila veliko, naučila in izkusila še več in danes sem tukaj, pripravljena da skupaj odkrivava pot večne mladosti, funkcionalnosti in zdravja. Verjamem vase in zato verjamem tudi vate. Če uspeva meni, da sem vedno bolj srečna, prijaznejša in vitalnejša, potem lahko uspe tudi tebi. Verjamem vate, ker vem, da ti lahko uspe. Morda potrebuješ le malo pomoči. Zato pa sva tukaj, skupaj – zato na svetu nismo sami.

Moja pot učenja in raziskovanja delovanja človeka na celostni ravni poteka že veliko let. Več kot pol mojega življenja. Preizkusila sem veliko. Veliko različnih stvari, ki bi mi olepšale življenje. Tudi jaz sem imela veliko težav, takšnih in drugačnih – saj veš, kaj bi ti razlagala…:)

V tem času sem se učila od najboljših svetovnih zdravilcev in sedaj bom svoje znanje prenašala nate, da si lahko zelo efektivno pomagaš z mojimi nadaljnjimi, brezplačnimi nasveti.

Zate sem pripravila edinstvene programe, ki te bodo ponovno napolnili z energijo, ki ti bodo omilili čustveno bolečino, povrnili optimalno zdravje in okrepili imunski sistem, izboljšali tvoj izgled  in te pripeljali tja, kamor si želiš – v mirni del tebe, kjer pozitivnost, veselje, sreča in ljubezen ne bodo več samo iluzija in nekaj nedosegljivega.

Nasveti bodo zelo enostavni in praktični. Ne potrebuješ prav nobenega predznanja. Sčasoma ti bom predstavila vse programe kako delujejo in kako od njih kaj pridobiš.

Kdo pa sem jaz, da ti lahko govorim, kaj deluje in kaj ne?

Mislim, da nimaš kaj izgubiti, če preizkusiš vsaj enega izmed nasvetov, ki jih bom delila na tej strani.

Za vse, ki boste želeli še več: dobrodošli nazaj 🙂

Če si pa želiš še več podrobnejših nasvetov, dostopa do video vsebin in dodatnih sladkih presenečenj pa mi moraš zaupati tvoj e-mail naslov, ker takega dostopa pač nima vsak 🙂

Če si želiš, se mi lahko kmalu pridružiš tudi »v živo« na mojih rednih vadbah, delavnicah, webinarjih, ki jih bom organizirala sproti, lahko pa se dobiva tudi individualno.

No, zdaj veš, kaj te čaka 🙂

Lepo bodi in se vidiva kmalu!

 

Bodi lepo, Jasmina