Tako sem vesela, ker se del Louise Hay Housa – urdano certificirana učiteljica njene metode in tako rada ti povem, da je LAHKO vse drugače!

Vso tvoje življenje, vse kar se ti dogaja, kjerkoli že si, je posledica tvojih misli.

Ko spremeniš MISLI, spremeniš svojo REALNOST. Spremeniš VES POTEK SVOJEGA ŽIVLJENJA.

S tem, ko spreminjaš svoje misli in svojo naravnanost spreminjaš SVOJA DEJANJA in s tem odnose, zdravje in vse kar si lahko zamisliš. Še DNK pričneš spreminjati. Zakaj se nekatere bolezni prenašajo iz roda v rod? Zato ker se iz roda v rod prenaša miselnost.

To pomeni, da je, kot radi rečemo “VSE V GLAVI”. Vse se prične z MISLIJO. Tako kot mislimo o sebi, o ostalih in življenju okrog nas, takšno bo naše življenje; ali z drugimi besedami: življenje, ki ga živimo in se odvija v tem trenutku je posledica naših misli. To kar si mislila včeraj, živiš danes. Poglej, kako živiš? Ti je všeč? Kakšni so tvoji odnosi, kakšno je tvoje zdravje, kako si s financami, kako je v službi? Potem predelaj, kaj o posamezni kategoriji misliš.

Misliš, da je treba garati, da si nekaj zaslužiš? Potem tako bo. Hodila boš v tri službe, ker je »denar krvav«. Tako so te naučili – najprej si si morala zaslužiti, da dobiš čokolado – morala si biti pridna cel dan, brez ugovarjanja, da si potem dobila nagrado – čokolado ali sladoled. Misliš, da nisi dovolj dobra za svojega partnerja? Potem ne boš ne za tega, ne za kogarkoli, ki bo v tvoje življenje vstopil na novo. V bistvu je tvoja misel, da nisi vredna lepih odnosov in ljubezni. Spet moraš biti pridna in ubogljiva, da te bo imel oče rad in da ga ne boš razočarala. Podobno občuti tudi tvoj partner, ko si odrasla. Podoben naučeni vzorec prenaša od njega. Ker misliš, da si moraš ljubezen zaslužiti. Ljubezen zaslužiti? Rodimo se iz ČISTE ljubezni. To, da smo ljubjeni nam PRIPADA že od vsega začetka. Dojenček bi dokazano umrl, če nebi prejemal ljubezni. Mi pa odraščamo in se “navajamo” in prilagajamo živeti brez ljubezni, kot da je to nekaj povsem normalnega. Življenje te ljubi, že zato, ker si in obstajaš.

Misliš, da ne moreš shujšati? Potem tudi nikdar ne boš – v bistvu sovražiš vadbe in zdrav način življenja. Tvoje globoke misli so, da je svet nevaren in se je potrebno nenehno skrivati.

Spremeni misli, spremeni svojo realnost – to je največje spoznanje, ki ti lahko zares spremeni življenje. Kako spremeniš misli? Tako da pričneš opazovati kaj misliš in negativne misli zamenjaš s pozitivnimi afirmacijami – in to počneš večino svojega dne ne glede na to kje si. Saj nenehno mislimo, razen morda tisti, ki meditirate in znate utišati svoj um vsaj za nekaj časa. Točno takšnega vedenja smo se naučili. In vedenje lahko vedno spremenimo. Misli lahko vedno spremenimo. Niso stalne – naj ne vodijo misli nas, ampak mi naše misli; ker v osnovi smo mi kreatorji našega življenje. S tem, ko nam je bila dana svobodna volja, izbira, to ravno pomeni, da lahko izbiramo, kako bomo mislili in kakšna bodo potem posledično naša dejanja, ki so podaljšek naših misli. Kot je podaljšek naših misli je tudi telo, na katerem se izražajo posledice “napačnih” misli in se manifestirajo kot bolezen.

Veliko naših težav izvira iz tega, da mislimo, da nismo dovolj dobri (“not good enough”). In iz teh misli nastajajo povezave, ki nam kažejo sliko življenja. Zato se bomo aktivno učili oz. vadili najprej ljubezen in nežnost do sebe – z ljubečimi misli do sebe pričnemo nežno spreminjati pogled na sebe in tako se prične zdravljena in celjenje, v prvi vrsti sebe, čeprav s tem vplivamo na zdravljenje svoje okolice, našega življenja in življenja sveta.

(Pripravila sem ti super tri top vaje, ki sem se jih naučila od Louise Hay in bodo korenito spremenile tvoje življenje).

https://www.jasminaturnsek.si/knjizica/louise-hay-top-tri-vaje 

To je podobno, kot če gledaš TV. Imaš nešteto programov. Nešteto možnosti. Imaš pa tudi daljinca v svojih rokah, s katerim lahko menjaš postajo. Znova in znova. Dokler ne najdeš programa, ki ti ustreza. Če si nenehno na negativnem programu, gledaš vsak dan negativne novice, ki ti jih svet prikazuje, boš mislila, da je to res. Takšna bo tvoja predstava. To bo postala tvoja realnost. Tudi ljudi boš srečevala takšne, ki bodo o tem govorili. Ena prijateljica drugi, bosta povedali isto strašno novico.

Dobra novica pa je ta, da imaš daljinca tudi v svoji glavi. Ti imaš MOČ in SVOBODO, da zamenjaš program v svoji glavi. Da zamenjaš negativne misli s pozitivnimi. Tako bo iz dneva v dan tudi tvoje življenje postajalo bolj veselo in svetlo. Enostavno pričela boš spreminjati svoje življenje.

To kar sem ti sedaj povedala je ZELO, ZELO pomembno, če ne celo KLJUČNO pri tem, kar si, kar te oblikuje in kakšno je tvoje življenje.

Zato sem vesela, da te bom lahko tukaj usmerjala; Moja draga Louise Hay je tukaj najmočnejša in najučinkovitejša. Kmalu se vidiva na delavnicah, kjer ti bom to pokazala.