Poznaš to, da zamenjaš (okolico, prijatelje, partnerja, službo itd…) in potem dobiš novo, podobno, če ne skoraj identično izkušnjo?

Mislim, da to prav dobro poznaš!

  1. Ne moremo pritegniti drugega partnerja, prijateljev, službe – sodelavcev, šefa…če se nismo vmes spremenili, dojeli, razumeli kakšni smo, kako delujemo in kakšna naša prepričanja pritegnejo takšne situacije, odnose. Univerzum samo zrcali in potrjuje – skozi odnose, situacije kar je znotraj nas. Kar smo. Kar oddajamo, privlačimo. Vse kar se nam dogaja zdaj, je že posledica včeraj.

Zato je menjava partnerja, službe brez razumevanja samo preložitev. Seveda, umik, ki ga podpira UPANJE, da bo drugje boljše. Saj, UPANJE je tisto, zaradi katerga se umaknemo.

Potrebno se je zazreti globoko vase in se pričeti ukvarjati s svojimi prepričanji in verjetji; da sploh spoznamo zakaj pritegnemo točno take odnose.

To je proces in si vzamemo čas. Torej, na kratko: če se nič ne spremenim in stop​​​​​​​im v nov odnos ISTA, bom pritegnila podobno. Ne morem pričakovati, da nič ne spremenim in se kaj spremeni.

Če nič ne spremenimo, NE MOREMO pričakovati, da se bo kaj spremenilo. Če predvsem ne spremenimo SEBE.

2. ŽELIM, da pričneš tukaj (potem se bo pričelo zlagati in odpirati samo od sebe). Pričneš seveda pri sebi, ampak kako:

Vedno obstajata samo 2 NAČINA UMIKA (iz veze – partnerske, stareševske, poslovne…itd):

Umik iz STRAHU ali umik iz LJUBEZNI.

Če se umaknemo iz strahu in jeze, se po navadi zgodi tista prva točka: vse se vrne nazaj…

Če se umaknemo pa iz LJUBEZNI se pa lahko zgodi čudež!!! Pričnejo se ustvarjati odnosi iz druge podlage.

Zato te prosim, če postaneš zavestna naslednjega; Če imaš v mislih in se odločaš, da bi želela zamenjati službo, prekiniti nek odnos, če razmišljaš o kakršnemkoli odhodu naredi tole – ponavljaj si, veliko ponavljaj:

“Blagoslavljam xxx osebo, službo…z Ljubeznijo. Hvaležna sem za vse, kar sem se ob tej osebi naučila (ali za vse izkušnje, znanja, ki se sem jih v tej službi – zdajšnji prejela)​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​. Blagoslavljam te z ljubeznijo. In zame ja čas, da grem naprej!! Osvobajam te.”

To, draga moja popotnica, da se potrudiš in zares občutiš to misel v vsaki celici in srcu…Tak odhod te bo osvobodil! Osvobodil krivde, obžalovanja in hkrati že ODPUŠČAŠ in ustvarjaš prijazen odsnos s sabo.

Taka naravnanost bo naredila največji premik v tebi, zunaj tebe. In tako imaš čudovite možnosti, da pritegneš drugačno službo in drugačnega partnerja.

UMIK iz Ljubezni in Svobode bo prekinil krog ponavljanja!!