KJE IN KAKO ZAČETI?

SPODAJ SEM TI PRIPRAVILA NAČRT, NAPOTKE KAKO PRIČETI! KONEC IZGOVOROV, DA NE VEŠ KAKO 🙂

Najprej tole: Zelooooooooo sem vesela vseh vaših povratnih sporočil. Veliko vas izvaja vaje – to je tisto, kar me najbolj veseli!! Pišete mi, kako vas vaje pomirijo, kako se počutite razbremenjeno, bolje spite…nekatere pravite, da se do sedaj sploh niste čutile – sploh si niste dovolile, da bi vas kaj zabolelo. Da ste skozi moje pisanje našle upanje in motivacijo; drage moje, iskrena hvala za zaupanje. Jaz sem samo orodje…to ne pišem jaz, ampak ljubezen, ki teče skozi mene. Takrat, ko sem ljubezen, ko sem povezana s svojim srcem. Tudi jaz včasih pozabim, ko se želi moj ego postaviti nad mano, ker trpi, da ga zapostavljam…ampak sem že toliko zvadila, da mi ga uspe hitro utišati…Tudi zdravim ne jaz, ampak energija, ki ji dovolim, da teče skozi mene…nič ni moje…sem samo posrednik…

Tudi ti mi daješ moč, daješ mi voljo in tvoj odziv me spodbudi, da se trudim naprej. Zase, zate in za cel svet…

 

Kje in kako začeti?

Tako, da se odločiš. Da se odločiš, da boš poskusila z vajami, s spremembami, tehnikami, ki ti lahko zelo učinkovito pomagajo pri vsakodnevnih naporih, boleznih… Enostavno si daš priložnost, da vidiš in spoznaš, da se lahko počutiš bolje. Predvsem pa, da spoznaš v koliki meri sama vplivaš nase in na svoje zdravje. Nič hudega, če ti ne uspe prvič, drugič…samo delaj, vztrajaj, brskaj. Dovoli si misel, da si se pripravljena spremeniti. Živeti isto kot do sedaj, ponavljati iste načine in vzorce ti ne bo prineslo spremembe. Ker ravno ti načini in to delovanje te je pripeljalo do tukaj, kjer si sedaj. Čas je, da spremeniš. Čas je, da se spremeniš. Čas je, da se pričenjaš spoznavati. Čas je, da se pričneš čutiti. Da pričneš občutiti svoje telo, svoje misli in svoje občutke. Predolgo si jih tlačila, odrivala na stran in si govorila: »saj bo, saj bo…« Draga moja: kdaj bo? Kdaj, če ne sedaj. Dovolj je čakanja, dovolj je skrivanja svojega srca. Čas je zate. Da se izraziš, zaživiš polno, srčeno in da se lahko pričneš razdajati z odprtim srcem. Tvoje srce te čaka, čaka da se ga ponovno spomniš, zavedaš. Začasno so ga zasenčili temni oblaki (vsa prepričanja, vzorci, omejitve, ki si jih pridobila v času otroštva, odraščanja…). In to lahko hitro obrneš tako, da se s pozornostjo pomakneš v tvojo notranjost.

Tukaj sem jaz, da ti pomagam, te usmerjam. Imaš že kar nekaj vaj, ki jih lahko izvajaš. Vztrajaj in vadi!! Ja, VADIMO novo stanje v telesu. Kot bi vadili inštrument, kot bi vadili pisanje. Vadimo ZATO, da pričnemo počasi telo in um navajati na novo stanje. Da preoblikujemo živčni sistem in mu počasi spreminjamo program. Vzorci v naši podzavesti so tisti, ki nas vodijo. In so močni. Toliko časa jih že ponavljamo, da smo postali avtomatski. Zato je potrebna VAJA. Da to spreminjamo in ustvarjamo novo stanje.

Vadi z mano:

https://www.jasminaturnsek.si/jasminin-klub