Si pripravljena? Si se pripravljena spremeniti? Zdaj je idealen čas za zaključke. Da odpade vse, kar nisi v resnici ti. Čas da zaključiš z vzorci in prepričanji, ki te omejujejo, da bi živela svoje sanje in da bi tvoje sanje postale ti. Zdaj. Ja – prav ta trenutek. Obstaja samo zdaj, ne včeraj in ne jutri.

Si pripravljena, da se posloviš tudi stara ti in postaneš nova, drugačna, močnejša in srečnejša?

Koliko krat si si že obljubila, zdaj pa zares – obljuba na obljubo na kredit 🙂 : z novim letom, 1.1. pričnem bolj zdravo živeti – jesti, razmišljati, preneham s slabimi navadami, takimi, ki mi škodujejo. Res bom nekaj naredila zase! 1.1. je mimo, tukaj je februar, leto je nekako steklo…tukaj so že velikonočni prazniki in prijateljeva obletnica – samo še tokrat, potem pa zares…spremenim prehrano, namenim si čas zase – vpišem se na jogo, pričnem se umirjati, brati….in tako naprej, dalje, spet, znova in znova – se vrtiš v začaranem krogu…Leta minevajo, volja z njimi, telo se stara, vedno bolj je slabotno in bolno, nasmeh izginja iz obraza in potem še samo živiš, da pač živiš…in čakaš na to, da enkrat bo! Kaj čakaš, kaj bo?

Gre nekako takole?

Tukaj nastopim jaz – da ti povem, da je tega dovolj. Zdaj je čas zate, ta trenutek! In ja,  jaz verjamem vate – v tvojo neusahljivo moč, ki čaka v tebi, da ji daš priložnost. Da prebudiš svoje speče talente, navdihe, zmožnosti in ustvarjalnost. Zbudi se! Življenje te čaka, prični ga živeti!

Piši. Zakaj pisanje? ZELO ti bo pomagalo pri spoznavanju sebe; pri tem kdo si, kam hočeš in kaj si želiš. Pisanje ima neverjetno, neprecenljivo MOČ, ki se je sedaj morda še ne zavedaš. To boš še ugotovila. Ko zapisuješ svoja prepričanja, misli, občutke o sebi se prične čiščenje na vseh nivojih tvojega doživljanja. Prične se zdravljenje. Odprle in pokazale se ti bodo rešitve, na katere do sedaj nisi niti pomislila. Tvoje nebo se bo pričelo jasniti.

 

Vadi skupaj z mano in napiši novo zgodbo svojega življenja:

https://www.jasminaturnsek.si/jasminin-klub